Advertisement:
Ohmygossip.com / Ohmygossip Couture / Celebrity Birthdays / Celebrity Deaths / Celebrity Baby News / Celebrity vacations / Reality TV news / Millionaires / Celebirty Travel News
NordenBladet.com / Society & Business / Travel & Culture / Home & Kids / Health & Spirituality / Helena-Reet Ennet´s blog / Daily news from Scandinavia / Royals / Climate crises
OHMYGOSSIP

Norske blogger Martine Egeland: Hvordan endrer jeg mine spisevaner?

“Er det noe jeg er kjent for å gjøre for venneflokken og for folk ellers, så er det å spise. Jeg er en av dem som ikke blir mett med mindre jeg spiser så mye at jeg blir kvalm. Er vanligvis sulten 15 min etter at jeg har spist et måltid. Før pleide vi å tulle masse med dette, og folk kunne ikke fatte at jeg spiser så mye som jeg gjør,” Norske blogger Martine Egeland skriver.

“Vi har matbutikk rett ved skolen jeg går på, som fører til at jeg bruker opp til 100 kr til dagen på mat der. Og jeg som pleide å lure på hvor alle pengene mine ble av? Dette begynner jeg faktisk å se på som et problem. Spesielt når jeg har lange, travle dager som fører til at jeg ikke får trent i tillegg. Som noen av dere kanskje har fått med dere, så liker jeg ikke salat og er heller ikke den som spiser grønnsaker med mindre jeg må. Så de fleste mellom-måltidene mine blir oftest sjokolade eller chips. Det går ikke en eneste dag uten at jeg propper i meg i overkant mye drittmat. Med tanke på at jeg proppet i meg over 20 cheesburgere på McDonalds i løpet av Hove-uka, så er jeg glad jeg bor i en såpass liten by at vi ikke har det her!”

“Jeg er del av en venninnegjeng der alle er altfor flinke til å spise sunt og holde seg unna alt slags dritt. Så alltid like komiskt ut hver gang vi kom opp fra butikken i matfri og jeg gikk der med sjokoladeboller, sjokolade og brus og venninne mine med salat. I tillegg til at de er sunne, så er de også eierene av helt utrolig fine kropper alle sammen! Ikke misforstå – jeg har former og er fornøyd med det, men har jo selvfølgelig dager der jeg føler meg feit og ekkel og bare vil ha på joggebukse og hettegenser for å skjule mest mulig. Som alle andre jenter så har også jeg og min venninnegjeng komplekser og ting vi gjerne skulle ha endret på når det kommer til kropp. Kan erlig si at jeg fikk direkte vondt inni meg og fikk nesten lyst å begynne å grine forrige gang jeg stod ved siden av venninna mi og hun klagde på lårene sine – som er halvparten så store som mine.”

Fortsett å lese her http://explode.blogg.no/

 

Flere nyheter: Ohmygossip Norway.
Husk å følge meg på Facebook Ohmygossip Norway og  HER & HER & HER





Advertisement:





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2023 All Rights Reserved.
Scandinavian / Nordic news and info in English.
Nordic News Service & Link Directory